Tea with Adri

Életvezetés - Karrier - Egészség - Life coaching

Hogyan éld meg a pillanatot?

Megbeszélésről megbeszélésre szaladunk. Listák futnak a fejünkben mindarról, amit bele kellene még passzírozni a napunkba - vásárlás, házimunka, edzés, kutya, barátok, család. Este holtfáradtan a kanapéra dőlve már a másnapi teendőket gondoljuk át. Ismerős a helyzet?Állj meg egy pillanatra!

Ma egy nagyon egyszerű technikát adok Neked, segítségül a pillanat megélésére.

watercolour-paint-2322136_1280.jpgKép forrása: pixabay

Érezted már, hogy csak úgy a semmiből elfogott a vágy, hogy alkoss valamit? Ez bizony az egyik jele annak, hogy szünetre van szükséged. Biztosan Te is hallottad már, hogy a léleknek is szüksége van töltődésre, és nem csak a testnek.

Adok neked ma egy technikát, ami segíteni fog visszatalálni önmagadhoz, hogy felébreszd a kreativitást, ami benned él, és igazán feltöltődj.

Legyél ma újra gyerek! Ennyi a technika.

Keress egy olyan tevékenységet, amit gyerekként imádtál. Lehet ez rajzolás, festés, táncolás, mezítláb fűben sétálás, álmodozás. Bármi jó lehet, amitől újra feléled benned a gyermeki éned, aki korlátok nélkül képes volt mindennek örülni, és a jelen pillanatban lenni.

Készülj fel rá, és keress magadnak egy olyan fél órát a napodban, amikor senki nem zavar, így átadhatod magad a választott tevékenységnek.

Merülj el, és kövesd a megérzéseidet!

Érezd jól magad! Érezd, hogy átjár az az öröm és könnyedség, amit gyermekként tapasztaltál.

 

Saját élmény:

Mostanában a festésre esküszöm. Csak leülök a fehér lap elé, és hagyom, hogy a kezem vezessen. Hagyom, hogy az elmém kiürüljön, és csak a színekre koncentrálok, aztán a mozdulatokra és a pillanatra. Felemelő élmény! :)

 

Gyakorold ezt a technikát folyamatosan, és figyeld meg a változást az életedben.

 

Tovább mennél? Ha szívesen dolgoznál együtt szakértővel, hogy az életed pozitív irányba változhasson, akkor keress meg bátran, és fedezzük fel együtt a benned szunnyadó kreativitást!

A bejegyzés trackback címe:

https://teawithadri.blog.hu/api/trackback/id/tr7012801480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tea with Adri

Berecz Adri vagyok, okleveles coach, NLP Mester és energiagyógyász. Ambíciózus, motivált nőknek nyújtok segítséget abban, hogy felülkerekedjenek a negatív gondolataikon, újra rátaláljanak a valódi énjükre és a legjobbat hozzák ki magukból. Küldetésem, hogy segítsek eljutni a „nem vagyok elég” állapotból a megingathatatlan magabiztosságig és, hogy Te is azt az életet éld, amit megálmondtál magadnak! További információkért látogass el a www.teawithadri.com -ra!

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása