Tea with Adri

Életvezetés - Karrier - Egészség - Life coaching

Elpazarolod a napod?

Olvass tovább és kiderül.. :)

photo-1522276498395-f4f68f7f8454.jpeg

Azt olvastam ma, hogy a napod elpazarolt, ha
�‍� nem tanultál semmi újat
 nem segítettél valakinek önzetlenül
 nem öleltél meg valakit, vagy mondtál kedves szavakat.

Én ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni.

Nagyon fontosnak tartom, hogy fordítsunk figyelmet magunkra minden nap, tegyünk a jövőnk érdekében, és azt is, hogy figyeljünk másokra - mindegy milyen apró segítséggel. Korábban írtam már az adakozás öröméről és mások segítéséről, de ugyanilyen figyelmet érdemel az is, hogy kedvesnek legyünk másokkal - szeretteinkkel de akár idegenekkel is.
1-1 apró figyelmesség, 1 jó szó, nekünk semmibe nem kerül, de lehet, hogy a másiknak a napját tesszük szebbé vele.

Ti mit gondoltok erről? 

A bejegyzés trackback címe:

https://teawithadri.blog.hu/api/trackback/id/tr2514201049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tea with Adri

Berecz Adri vagyok, okleveles coach, NLP Mester és energiagyógyász. Ambíciózus, motivált nőknek nyújtok segítséget abban, hogy felülkerekedjenek a negatív gondolataikon, újra rátaláljanak a valódi énjükre és a legjobbat hozzák ki magukból. Küldetésem, hogy segítsek eljutni a „nem vagyok elég” állapotból a megingathatatlan magabiztosságig és, hogy Te is azt az életet éld, amit megálmondtál magadnak! További információkért látogass el a www.teawithadri.com -ra!

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása