Tea with Adri

Életvezetés - Karrier - Egészség - Life coaching

Szeresd magad

Szeresd magad. 
Ennyi az üzenetem a mai napra.

41176079_662806567445589_5212530279322746880_n.jpg

 

 

Szeresd a ráncokat a szemed sarkában, szeresd a hajad még azzal a pár ősz szállal is, szeresd a vonalaid, szeresd a nevetésed, azt ahogy reagálsz a világra, szeresd magad, amikor nagyon fáj a lelked és akkor is amikor fel tudnád emelni a világot.

Szeresd azt a nőt, aki vagy.

Nem tudom elégszer hangsúlyozni: Veled kezdődik minden.
Én pedig hiszek Benned. Értékes és különleges lény vagy.


Szeresd magad.

A bejegyzés trackback címe:

https://teawithadri.blog.hu/api/trackback/id/tr4214239917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tea with Adri

Berecz Adri vagyok, okleveles coach, NLP Mester és energiagyógyász. Ambíciózus, motivált nőknek nyújtok segítséget abban, hogy felülkerekedjenek a negatív gondolataikon, újra rátaláljanak a valódi énjükre és a legjobbat hozzák ki magukból. Küldetésem, hogy segítsek eljutni a „nem vagyok elég” állapotból a megingathatatlan magabiztosságig és, hogy Te is azt az életet éld, amit megálmondtál magadnak! További információkért látogass el a www.teawithadri.com -ra!

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása